Írjon
nekünk
itt
Adja meg elérhetőségét és
munkatársunk felkeresi Önt!



Hívjon
minket
itt
Hívja az alábbi telefonszámot
és egyeztessen munkatársunkkal!

+36 70 7799 377

Blog

Véleményem szerint tévhit, hogy a tetőtér minden esetben meleg..! Egy műszakilag jól megcsinált tetőszerkezettel, megfelelő szigeteléssel (és itt nem 50cm-ről beszélek) igenis élhető lehet a lakótér. Beépített tetőtér esetén a páraáteresztő tetőfólia megválasztása is nagyon fontos. Kell hogy legyen beszellőzése és kiszellőzése is a tetőnek. A hőszigetelés ma alkalmazott vastagsága befelé szigetelve 25-30cm.
Fontos a beépített tetőablakok árnyékolása is! A már meglévő tetőtéri ablakok utólagos árnyékolására is van lehetőség. A legpraktikusabb megoldás a fény- és hővédelem megoldására a tetőtéri ablak redőny használata. Egy tetőtéri ablak redőny akár 6-7 fokot is le tud venni a lakótér hőmérsékletéből. Az alumínium lamellák között a fény nem szűrődik át, a meleget az üvegfelületen kívül már megfogja. Kaphatóak: manuális, elektromos falikapcsolós vagy távirányítós és szolár modulos, akkumulátoros kivitelben.

TIPP: Jégeső esetén redőnyét védje, ne az ablakát, mert a gyártók a tetőtéri ablakokat külső biztonsági üvegezéssel gyártják, ami megvéd a jégesőtől. Van gyártó, aki erre még jégkár garanciát is vállal..
Zárja ki a meleget tetőteréből! Rendelje meg tetőtéri ablak redőnyét a PWBau-tól! Email címünk: info@pwbau.hu , telefonszámunk: +3670-7799-377
Hozzászólások (1 db)
Tisztelt PWBau! Mi 3 éve vásároltuk meg Önöktől a tetőtéri ablakokat és redőnyöket. Minden helyiségre megrendeltük az árnyékolást, a meleg miatt nagy szükség is volt rá! De egyáltalán nem bántuk meg!!!:) Már az első nyáron jelentős változást vettünk észre. A korábbi 31 fok helyett 26 fok volt a tetőtéri helyiségekben. Később megrendeltük a fényérzékelőt és az időkapcsolós távirányítót is! Nagyon szeretjük! 7kor arra kelünk, hogy a redőnyök mennek fel. Napközben nyáron a fényérzékelővel egy állandó fénymennyiséget engedünk csak be.. Télen semmi gond nem volt velük, még fagyos időben sem.. Bár árban drágább volt mintha külső és belső rolót vettünk volna, de szerintünk jobb döntés volt a redőny! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!! Kovács család